Mogelijk toch KIVA in laatste week zomervakantie (24 - 28 augustus)

KIVA n Het zou 'te mooi om waar te zijn' zijn voor de vele kinderen die reikhalzend uitkijken naar de 48ste editie van de populaire Kindervakantieweek (KIVA).

Nu de Corona-maatregelen vanaf 1 juli verder versoepeld zijn en voor de KIVA als Oegstgeester evenement toch een vergunning kan worden verleend lijkt niets de Stichting Evenementen meer in de weg te staan om KIVA 2020 te kunnen organiseren.

Toch is het nog niet helemaal zeker of de KIVA-week dit jaar door kan gaan.

Dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers kon de Stichting Evenementen er ieder jaar voor zorgen dat zo’n 250-300 kinderen konden genieten van een schitterende vakantieweek boordevol afwisselende activiteiten.

Regelmatig is afgelopen maanden contact geweest met de gemeente Oegstgeest waarbij telkens meest-actuele informatie over RIVM-richtlijnen werd besproken. Vorige week werd duidelijk dat binnen deze richtlijnen de Kindervakantieweek toch mogelijk zou kunnen zijn. Er is sindsdien snel gehandeld: Zo is er inmiddels een mail uitgegaan naar de KIVA-leiding. Helaas is niet iedereen meer beschikbaar om als leiding aan KIVA 2020 mee te werken. Daarom het dringende verzoek aan iedereen die nog wel als leiding mee kan helpen zich zo spoedig mogelijk aan te melden via www.st-evenementen.nl/leiding.
Als het goed is ontvangen alle kinderen aan het eind van deze week via de basisscholen de verdere informatie over KIVA 2020. Mogelijk start komend weekend de inschrijving voor kinderen; deze keer online, omdat persoonlijk aanmelden in deze coronatijd te veel mensen tegelijkertijd samen zou brengen, hetgeen uiteraard niet wenselijk is.
Uiteraard is de meest actuele informatie over KIVA 2020 ook te vinden op Evenementenwebsite:
www.st-evenementen.nl.