Vincent Janssen formateur

politiek n Op verzoek van de Oegstgeester VVD-fractie is Vincent Janssen (voormalig VVD-raadslid en fractievoorzitter), aangesteld als verkenner/informateur voor de nieuw te vormen coalitie.

Na het vertrek van wethouder Peter Glasbeek besloot Progressief Oegstgeest vorige week donderdag de in 2018 gevormde coalitie te verlaten. Daarover meer op pagina 5 van deze krant. De opdracht die Janssen van de VVD-fractie heeft gekregen luidt: "Geef een advies over de gewenste samenstelling van het college en over de inhoudelijke prioriteiten tot aan maart 2022."
Vincent Janssen begint zijn werkzaamheden met verkennende gesprekken die donderdag 9 juli starten.


Dorpsbus rijdt

vervoer n De Dorpsbus zal vanaf 8 juli weer starten. Alle ouderen in Oegstgeest hebben in de maanden juli tot en met december 2020 geen abonnement nodig. Tijdens deze maanden kan men de rit contant betalen aan de chauffeur. De kosten zullen €2,00 per rit zijn. Wie gebruik wenst te maken van de Dorpsbus kan zich aanmelden op telefoonnummer 071-7074200. Radius zal dan de richtlijnen van het RIVM, aangevuld met eigen richtlijnen opsturen. Hieraan hebben passagiers zich aan te houden tijdens de rit met de Dorpsbus.