Anke Weber Smit is expert op het gebied van hooggevoeligheid.
Anke Weber Smit is expert op het gebied van hooggevoeligheid. Foto:

'Ontmoet en groet' met Anke Weber Smit

lezen n Anke Weber Smit legt op dit moment de laatste hand aan een nieuw boek, getiteld '28 krachtige gedachten'.

Zij is op zaterdag 27 juni in de Rijnlandse Boekhandel om met geïnteresseerden van gedachten te wisselen over dit boek en de ideeën die er aan ten grondslag liggen.

Van 10.30 tot 15.00 kan men met haar in gesprek op het buitenterras bij de Rijnlandse Boekhandel (bij mooi weer natuurlijk). Ook zal ze regelmatig voor het publiek een korte uitleg geven over haar nieuwe boek. Voor wie aanstaande zaterdag in de buurt is: "kom gerust even langs".

In de afgelopen achttien jaar heeft Anke observaties en informatie over de scheppende kracht van de gedachte verzameld. In dit boek deelt zij de mooiste achtentwintig ervaringen.

De verhalen in dit boek zijn voorbeelden van situaties waarin duidelijk wordt hoe snel een kleine verandering in ons gebruikelijke waarnemingspatroon onze kijk op het leven kan veranderen.


Coach en oud-wetenschapper Anke Weber Smit is een internationaal erkend expert op het gebied van hooggevoeligheid. In de loop van haar eerdere carrière als ecoloog heeft zij ervaring opgebouwd in personeelsmanagement, studiebegeleiding en persoonlijke leiderschap. In 2017 verscheen van haar het boek Ontdekkingsreis hoogsensitiviteit.


28 Krachtige Gedachten is een leuk positief boek met korte verhalen die je uitnodigen om eens anders met herkenbare situaties om te gaan.


'Ontmoet en groet' met Anke Weber Smit: zaterdag 27 juni van 10.30 tot 15.00 uur bij de Rijnlandse Boekhandel.