Afbeelding
Foto: Vysotsky

Vieringen in H. Willibrordkerk Oegstgeest weer mogelijk

kerk n Vanaf afgelopen weekend (zaterdagavond 13 juni en zondagochtend 14 juni) is het mogelijk om daadwerkelijk ‘weer naar de kerk te gaan’ en deel te nemen aan de Eucharistieviering.

Nog niet iedereen is hiervan op de hoogte; de limiet van 30 kerkgangers per viering werd beide keren in de grote St. Willibrordkerk niet gehaald. "Wij hopen dat meer parochianen de weg naar de kerk weer willen inslaan", laat een woordvoerder van de kerk weten. "De eerstvolgende weekendviering is aanstaande zondag 21 juni om 11 uur. Voorganger is kapelaan Boris en de muzikale ondersteuning wordt geleverd vanuit de Schola Cantorum."

In verband met de geldende coronamaatregelen moeten bezoekers zich wel vooraf aanmelden. Dit kan via de website: www.willibrordoegstgeest.nl of door even te bellen naar het secretariaat (tel. 071 5175304), bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 9.15 tot 12.00 uur. Voor de doordeweekse vieringen (dinsdag- en donderdagochtend 9.00 uur) is geen aanmelding nodig.


Meer informatie over de vieringen in de komende weken vindt men op de website, en in de OKé en het parochieblad Augustinus.

De internetuitzendingen op de zondagen om 11.00 uur vanuit steeds wisselende parochiekernen blijven voorlopig nog gewoon doorgaan.