De reacties op de clinic waren zeer positief. | Foto PR
De reacties op de clinic waren zeer positief. | Foto PR Foto:

Succesvolle Hemelvaart Hockey Clinic op LOHC

hockey n Na weken van thuiszitten zijn op maandag 10 mei de hockeytrainingen op LOHC weer hervat. Vol enthousiasme zijn de kinderen weer het veld op gegaan en dat was mede door het mooie weer een groot succes.

De kinderen waren heel blij weer met elkaar te kunnen sporten


Ook de vrije Hemelvaartsdag is gebruikt om een leuke hockeydag te organiseren voor de F, E en D jeugd (jeugd onder 12) op LOHC. Onder leiding van verenigingsmanager Iwan Doyer en een flink aantal vrijwilligers werden 265 kinderen ontvangen, uiteraard conform corona-protocol en hygiënemaatregelen.


Er werden een paar leuke trainingsoefeningen gedaan en verschillende onderlinge oefenwedstrijden gespeeld. De reacties waren zeer positief. De kinderen waren heel blij weer met elkaar te kunnen sporten!


Hockeyschool

Meer weten? Op LOHC wordt de ontwikkeling van de jongste jeugd (5 t/m 9 jaar) verzorgd door de Hockeyschool. Alle trainingen worden voorbereid en geleid door de coach van LOHC Heren 1 (Peter Kalfsterman) in samenwerking met LOHC’s prestatiemanager (Norbert Nederlof). Zij worden daarin bijgestaan door vele enthousiaste jonge talenten.


"Wil je meer informatie over de mogelijkheden op LOHC of wil je je aanmelden voor onze instuifmiddag op vrijdag 5 juni? Mail ons dan op hockeyschool@lohc.nl."