rein rus
rein rus Foto:

Verras de jarige Rein Rus met een kaartje

vieren n Op zaterdag 30 mei hoopt Oegstgeestenaar Rein Rus 80 jaar te worden.

“Een respectabele leeftijd van onze (schoon-)vader en opa, die hij graag op een ander manier had gevierd dan nu mogelijk is”, laat zijn familie weten.

Jarenlang was Rein Rus ambtenaar van de burgerlijke stand. “Hij heeft vast ook veel van de lezers van de Oegstgeester Courant getrouwd.”

Rus is nog steeds een actief lid van de Protestantse Gemeente Oegstgeest. In 2011 kregen hij en zijn (inmiddels overleden) vrouw Nel Rus oor al hun inzet zelfs een lintje.

“Het lijkt ons leuk als inwoners van Oegstgeester hem verrassen op deze bijzondere verjaardag, die hij niet groots kan vieren. Wilt u hem een leuke verjaardagskaart sturen? Hij zal het zeer zeker waarderen!”

Wie Rein Rus wil feliciteren met zijn tachtigste verjaardag stuurt een kaartje naar:


De heer R. Rus

Pres. Kennedylaan 45

2343 GJ Oegstgeest


Houd Oegstgeest vitaal: eet lokaal!

We hebben het volop gelezen en gehoord: de horeca is een van zwaarst getroffen terreinen van onze maatschappij. We hebben bewonderend gekeken hoe veel van deze zaken toch nog probeerden, ons aan een lekker maal te helpen en zo ook personeel aan het werk te kunnen houden. Geweldig.

Maar ze zijn de klappen nog lang niet te boven en het zal ook niet gauw gebeuren met de strikte veiligheidsregels.


In mijn ochtendblad las ik een heel mooi voorstel: …. Als we weer gezellig gaan eten in een van de smulgelegenheden, laten we dan bij het afrekenen voor 1 persoon extra betalen, 1 persoon die er niet is! We hebben allemaal kunnen sparen! En zo laten we onze gastvrouwen en gastheren voelen, dat we ze waarderen en ze graag willen steunen. Ook hier geldt natuurlijk: TERUG NAAR OEGSTGEEST.


Cornelia Middelkoop

Afbeelding