De HUT'16 organisatie online aan het vergaderen,
De HUT'16 organisatie online aan het vergaderen, Foto:

HUT’16 editie 2020 toch afgelast

bouwen n Begin april liet de organisatie van HUT'16 weten dat het evenement niet door kon gaan in het aankomende pinksterweekend.

In de tussentijd heeft het team van HUT’16 bekeken of het mogelijk is om het mooie huttenbouw-evenement in de zomervakantie plaats te laten vinden. "Helaas zijn wij tot de conclusie gekomen dat de verruiming in de coronamaatregelen te weinig ruimte biedt om HUT’16 in de zomer te organiseren", laat de organisatie weten. "Daarom wordt de jubileumeditie verplaatst naar het pinksterweekend van 2021. Dus noteer HUT’16 alvast voor 21, 22 en 23 mei 2021 in de agenda!"
De inschrijvingsmogelijkheid wordt tegen die tijd zoals gebruikelijk aangekondigd in de Oegstgeester Courant.

De organisatie vindt het heel erg jammer dat er in 2020 geen jubileumeditie van HUT’16 plaats gaat vinden en snapt goed dat het voor de kinderen een teleurstelling is. "Om toch een beetje te kunnen genieten van het HUT’16 gevoel, krijgen alle kinderen die zich hadden ingeschreven een gratis medium pizza aangeboden door onze trouwe sponsor Domino’s Pizza Oegstgeest. De kinderen ontvangen binnenkort een persoonlijke kortingscode per mail."


Het team van HUT’16 wenst iedereen de komende tijd het allerbeste en hoopt alle kinderen te zien tijdens het pinksterweekend van 2021.

Afbeelding