Corpus mag weer open

museum n Belevingsmuseum Corpus mag op 1 juni de deuren weer openen.

In verband met de anderhalve meter restricties is het voorlopig mogelijk om met maximaal zes personen tegelijk de ‘reis door de mens’ te maken. "In de week voorafgaand aan 1 juni testen we met een select VIP-gezelschap de ‘reis door de mens’ om u te verzekeren van een verantwoorde en gezonde ‘reis’", laat Corpus in zijn nieuwsbrief weten.

Corpus heeft de afgelopen weken gebruikt om te vernieuwen. Door een nieuw licht- en kleurspektakel is de 'reis door de mens' nu nóg spannender en magischer.


Herinrichting Oranjepark

bestrating n De gemeente Oegstgeest werkt al langere tijd aan de herinrichting van het Oranjepark. De laatste fase van dit project, het aanbrengen van de definitieve bestrating en de vervanging van slecht groeiende bomen, gaat naar verwachting voor de zomer van start. "Dat is helaas later dan we oorspronkelijk gepland hadden", is op de website te lezen. "We hebben echter bericht gekregen dat de levering van materialen, waar onder straatstenen, door de coronacrisis vertraging oploopt."

De gemeente verwacht dat de aannemer eind juni aan de slag kan gaan. De werkzaamheden zullen duren tot na de zomer 2021."