Afbeelding
Foto:

Robbert van de Peppel nieuwe coach LOHC Dames 1

hockey n LOHC Dames 1 heeft met ingang van volgend seizoen een nieuwe coach. Robbert van de Peppel zal als hoofdcoach en trainer actief zijn op LOHC en met Dames 1 in de overgangsklasse spelen.

Robbert maakt na een jarenlange carrière als speler bij diverse clubs in de hoofd- en promotieklasse (waaronder Hockeyclub Laren, Den Bosch en SCHC), de overstap naar onze club. Als coach heeft Robbert de laatste jaren met Laren Meisjes A1 op het hoogste, landelijk niveau gespeeld. Tevens was hij bij Laren actief als trainer van Dames 1 (hoofdklasse). Robbert past uitstekend in de staf van LOHC. Als speler kwam hij uit onder de vleugels van prestatiemanager Norbert Nederlof.

"Wij hebben met Robbert een talentvolle coach aan weten te trekken. Hij is, net als wij, een echte liefhebber van het technische hockeyspel", constateert bestuurslid tophockey Doeke Overbeek tevreden. "Als club zijn wij trots, dat wij een gerenommeerde goalgetter als Robbert naar onze club hebben weten te halen, zeker in deze moeilijke tijd. Wij wensen Robbert veel sportief succes bij LOHC met onze talentvolle en ambitieuze dames."


Valuas Zorggroep neemt Nova Zembla Zorg over

zorg n Valuas Zorggroep heeft vorige week de overname bekend gemaakt van branchegenoot Nova Zembla Zorg. In de snelgroeiende markt van particuliere woon-zorgvoorzieningen voor ouderen verstevigt Valuas met deze overname haar positie in de markt. Met de nieuwe combinatie zal op de acht locaties de kwaliteit van zorg en welzijn nog verder geoptimaliseerd kunnen worden. De overname heeft geen consequenties voor de personeelsleden van Nova Zembla. Algemeen Directeur Hans den Hartog van Nova Zembla zal na de overname toetreden tot de directie van Valuas Zorggroep. Nova Zembla Zorg exploiteert vier woon-zorgvoorzieningen met een totale capaciteit voor 72 bewoners. Het betreft Het Witte Huis en Villa Oranjepark in Oegstgeest, De Meerlhorst in Heemstede en De Vermeer in Amsterdam. De twee oprichters hebben in de afgelopen vijftien jaar met hart en ziel gewerkt aan de opbouw van de onderneming, sinds 2011 in nauwe samenwerking met Hans den Hartog en zijn naaste medewerkers.