René Holverda won een zeefdruk van de Oegstgeester kunstenares Shunyam door beelden in de regio te ontmaskeren. | Foto Willemien Timmers
René Holverda won een zeefdruk van de Oegstgeester kunstenares Shunyam door beelden in de regio te ontmaskeren. | Foto Willemien Timmers Foto: Willemien Timmers

René Holverda ontmaskert beelden

geven n Twee weken geleden plaatsten we in deze krant zeven foto's van de Oegstgeester kunstenares Shunyam van beelden in de regio met een mondkapje op. Lezers konden de beelden 'ontmaskeren' door door te geven waar de beelden staan.

Uit de juiste inzendingen werd een winnaar geloot: René Holverda mocht op maandag 4 mei een prachtige zeefdruk 'I smell the roses' ophalen. "Het is nummer twee in een oplage van honderd", liet de sympathieke kunstenares weten.


René was aangenaam verrast. "We hebben thuis al twee van jouw kunstwerken hangen", verklapte hij. Zijn vrouw Evelien legde uit dat ze deze werken ooit hadden uitgezocht nadat ze op haar werk, bij het UWV in Leiden, hadden gehangen. "We hebben al een varken en een kikker hangen. Echt heel erg leuk!"