De paarden staan weer buiten. | Eigen foto
De paarden staan weer buiten. | Eigen foto Foto:

Tekenwedstrijd ‘Samen tegen Eenzaamheid’

tekenen n Ook in Oegstgeest hebben veel ouderen door de corona-maatregelen nauwelijks meer contact met anderen. De mensen van Radius en de Zonnebloem proberen aan hen te laten weten dat ze niet vergeten worden. Doe daarom mee met de tekenwedstrijd ‘Samen tegen Eenzaamheid’.

Zit jij op de basisschool en zou jij ook iets voor ouderen willen doen? Maak dan een tekening op A4-formaat van jouw favoriete dier. Stuur de tekening voor 8 mei aanstaande als bijlage per e-mail naar tekenwedstrijdoegstgeest@gmail.com (in zo hoog mogelijke resolutie gescand!). Per post mag ook: Radius, President Kennedylaan 141, 2343 GM Oegstgeest. Je kunt hem ook zelf in de brievenbus van Radius doen. De brievenbus zit in het voorportaal in de Haaswijkflat aan de Kennedylaan. Let op, één tekening per deelnemer.

Je kunt met jouw tekening een mooie prijs winnen. Een deskundige jury kiest vijf winnaars uit. Onder andere wethouder Nieuwenhuis zit in de jury. Van de vijf winnende tekeningen maakt men ansichtkaarten. Die worden bezorgd bij de ouderen in Oegstgeest. Deze vijf tekeningen komen ook op de websites van Radius en de Zonnebloem te staan.

Zet in de e-mail of in een bijgaand briefje je naam, je leeftijd, je telefoonnummer en je postadres.

Voor meer info: (071) 522 76 57.


Paarden weer in de wei

Gelukkig ook nog iets positiefs in deze tijd: sinds dit weekend kunnen de paarden van Ponycentrum Leeuwenhoekweer dagelijks weer genieten van het verse groene gras op het weiland.