Afbeelding
Foto:

Theaterschool Teylingen presenteert Theatertour op Afstand

optreden n Om een steentje bij te dragen in deze moeilijke tijd, heeft Theaterschool Teylingen een gratis voorstelling van veertig minuten gemaakt om mensen in Teylingen en omringende gemeenten een hart onder de riem te steken.

Afgelopen zondag, 12 maart, vond een prachtig optreden plaats bij appartementencomplex ‘Waterland’ in Haaswijk. De theaterschool presenteerde daar hun Theatertour op Afstand ‘Ik Heb je Lief’.


Op aanvraag en voor zover er mogelijkheden zijn, is Theaterschool Teylingen graag bereid om meer voorstellingen te geven. Wie interesse heeft, kan een e-mail sturen naar info@theaterschoolteylingen.nl.


Bibliotheek Bollenstreek blijft in contact met haar leden

lezen n Alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek zijn nog steeds tijdelijk gesloten om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Om toch contact te houden worden leden gebeld. Niet omdat een boek te laat is ingeleverd, maar omdat de medewerkers hun leden missen.

De bibliotheek heeft ruim 26.000 leden en benadert nu de groep senioren telefonisch. Oudere mensen zijn nu kwetsbaarder en nog meer aan huis gekluisterd. "We willen onze oudere leden laten weten dat we graag in contact met ze blijven en we horen graag wat er op dit moment bij de mensen leeft. We wijzen ze op de (online) dienstverlening, zoals het lenen van e-books en luisterboeken."

www.bibliotheekbollenstreek.nl.