Afbeelding
Foto:

Fiks 2 en Fiks 3 promoveren in zaalcompetitie

korfbal n Een beetje vreemd om in deze tijd over ‘promoveren’ te schrijven omdat alle sportcompetities eruit liggen vanwege het coronavirus. Dit heeft echter te maken met het besluit van het Bondsbestuur van het KNKV over de stilgelegde zaalcompetitie, waarin nog drie competitierondes waren te spelen.

Omtrent de zaalcompetitie is het volgende besloten:
In de top- en wedstrijdkorfbal in de zaalcompetitie geldt dat de huidige stand als eindstand telt. Daarbij treedt de promotie- en degradatieregeling in werking. Zowel Fiks 2 als Fiks 3 stonden bovenaan de ranglijst. Dit betekent dat Fiks 2 promoveert naar de reserve overgangsklasse en Fiks 3 naar de reserve eerste klasse. Voor het eerst in de historie van de vereniging gaan deze teams in de zaalcompetitie op een zo hoog niveau spelen. Natuurlijk is Fiks daar blij mee, maar ingetogen. Feestelijkheden zijn ondenkbaar in deze tijd. Uiteraard had Fiks de competitie veel liever geheel uitgespeeld en op eigen kracht deze prestaties willen behalen. Maar het is niet anders. Toch de teamfoto’s, hoewel die natuurlijk niet kunnen evenaren met uitbundige foto’s met blijde gezichten en bloemenhulde. Wel felicitaties aan Fiks 2 en trainer Rob Schoof en teamleider Remco Beije. Dit geldt ook voor Fiks 3, trainer/coach Mitchell van Strien en teamleider/coach Aldo Spadon.

Voor wat betreft de veldcompetitie 2019/2020 heeft het Bondsbestuur besloten deze als niet gespeeld te verklaren. Reden: er is maar één helft gespeeld en daarom is het Bondsbestuur van mening dat hieraan geen waarde kan worden toegekend. Er zijn dus geen kampioenen en degradanten.
Voorlopig dus geen wedstrijdnieuws over Fiks in de krant. Maar dat geldt voor alle sporten.


MEDISCH

Huisartsenpost Duin- en Bollenstreek tel. (0252) 240212


TANDARTSEN

Voor spoedgevallen buiten kantooruren:

13 t/m 20 april: Tandartspraktijk De | Tandarts, Hoofdstraat 4, 2351 AJ Leiderdorp. Tel. (071) 5131250.

20 t/m 27 april: Tandartspraktijk Leident, Merelstraat 184-A, 2352 VH Leiderdorp. Tel. (071) 5898262.

Zie ook de website:

www.leidsespoedtandarts.nl.


Stichting Korrelatie 0900 - 1450
www.korrelatie.nl

Afbeelding