Afbeelding
Foto:

Geen oud papier inzameling

brengen n Maandag 6 april is het oud papier maandag. In het kader van de maatregelen inzake de Coronacrisis is het FC Oegstgeest en Renewi niet toegestaan om actief oud papier in te zamelen. Dit is wat FC Oegstgeest betreft in de laatste 38 jaar niet voorgekomen. "Altijd hebben wij uw oude papier netjes opgehaald. Wij verzoeken u daarom voor éénmaal (voorlopig) zelf het papier bij de vereniging te komen inleveren."

Er zijn met de gemeente drie opties besproken:
- Bewaar het oude papier totdat het weer opgehaald wordt.

- Breng het papier zelf naar de container van FC Oegstgeest of Fiks. Hier kan men ook grotere dozen en hoeveelheden inleveren. Bovendien ondersteunt men hiermee de verenigingen.

- Breng het papier naar één van de ondergrondse containers.
Nadrukkelijk wordt verzocht niet voor oud-papier naar de gemeentewerf te rijden.


Apotheek Beker schenkt tulpen

geven n Apotheker Michiel Grijsen van Apotheek Beker en Apotheek Haaswijk heeft afgelopen week 500 bossen tulpen gekocht bij regionale kweker om die noodlijdende sector een beetje te helpen. "Daarnaast wilden we met de lentebloemen de eenzame ouderen in de regio Bollenstreek - Den Haag - Voorschoten een hart onder de riem steken."

De Oegstgeestenaar kreeg veel leuke positieve reacties.
"Als Oegstgeester apotheker wil ik vanaf deze plek ook graag iedereen bedanken voor hoe men meeleeft, zich houdt aan de regels in de apotheek en zich positief opstelt tegenover het personeel in onze apotheken. Dit is in andere tijden soms echt anders."