Word vriend van de Oegstgeester Courant

steunen n “Wat is Oegstgeest zonder de Oegstgeester Courant? Ik moet er niet aan denken”, schreef burgemeester Emile Jaensch afgelopen zaterdag op social media. Een groot compliment voor onze krant, en alle mensen die eraan werken.

De Oegstgeester Courant maakt deel uit van onze lokale samenleving en wordt door veel inwoners gespeld. Volgens de gemeente Oegstgeest, politieke partijen, verenigingen, organisaties en vele burgers, draagt de krant bij aan verbinding en de lokale democratie. De courant wordt graag en veel gelezen, zo bleek uit de inwoners-enquête van eind vorig jaar.
Ook in deze tijd van coranacrisis is de Oegstgeester Courant een belangrijke bron van informatie. Het wordt echter steeds moeilijker om de krant te realiseren vanwege het wegvallen van de enige inkomstenbron: de advertenties. Daardoor komt de toekomst van deze lokale krant en nieuwssite in gevaar. De nood is hoog. Daarom doen we nadrukkelijk een beroep op onze lezers. U kunt ons steunen door ‘Vriend van de Oegstgeester Courant’ te worden. Dat kan door op onze website www.oegstgeestercourant.nl in de menubalk op de knop ‘Vriend worden’ te klikken en één van de mogelijkheden te kiezen. Wij zijn u daar zeer erkentelijk voor.

Lees verder op pagina 3