Jan van Woerkom en Kees-Jan te Nijenhuis  “Kom gezellig langs voor een  kop koffie en laat je inspireren door de nieuwste apparaten. | Foto Aad van Duijn
Jan van Woerkom en Kees-Jan te Nijenhuis “Kom gezellig langs voor een kop koffie en laat je inspireren door de nieuwste apparaten. | Foto Aad van Duijn Foto: Aad van Duijn

ElectroWorld Peursum vernieuwd:

‘Beleef de nieuwe winkel’

ondernemers n Nog even en iedereen in Katwijk en omstreken kan genieten van de totaal vernieuwde ElectroWorld Peursum aan de gezellige Voorstraat in Katwijk. Een zaak waar je even binnen wilt lopen om de nieuwste trends te ervaren.

ElectroWorld Peursum en ElectroWorld Oegstgeest worden sinds begin dit jaar gerund door Jan van Woerkom en Kees-Jan te Nijenhuis samen. De zakelijke partners zijn blij elkaar te kunnen versterken door met zijn tweeën leiding te geven aan de beide bloeiende zaken.

Een deskundiger vakman dan Jan van Woerkom (72) is er bijna niet te vinden in de regio. Al in 1965 begon hij als zaterdaghulp bij Peursum. Hij leerde daar werkelijk alles over wit- en bruingoed. “Ik zie mij nog zo eind jaren zestig Philips-antennes bevestigen aan schoorstenen. Dat was in de tijd dat iedereen voor het eerst een zwart-wit televisie kocht. Sindsdien is deze prachtige zaak alleen maar groter en beter geworden.”


ElectroWorld Peursum en ElectroWorld Oegstgeest staan bekend om hun vakmanschap. Hier geen loze verkooppraatjes, maar echte productkennis en oprechte belangstelling in dat wat voor de klant het beste is.
“Om iedereen nog beter van dienst te kunnen zijn, is de zaak in Katwijk helemaal aangepast aan de wensen van de klant in deze tijd.” Vol trots laten van Woerkom en Te Nijenhuis de vorderingen van de verbouwing zien. Bezoekers van ElectroWorld stappen straks niet zomaar een zaak binnen, maar kunnen beleven wat nieuwe technieken en producten hen te bieden hebben.


Quooker

Zo kan iedereen ervaren hoe onmisbaar een Quooker-kraan is, die naast koud, warm en kokend water, ook gekoeld en bruisend water geeft. “Kom hier heerlijk even zitten, laat ons een kop koffie maken uit één van de nieuwste Jura-apparaten, en laat ons uitleggen wat er allemaal mogelijk is qua (inbouw-)apparaten in jouw keuken.”
In de prachtig verbouwde zaak is ook een ultramoderne plek gemaakt waar alles te vinden is over het creëren van een ‘Smart Home’; een huis vol apparaten die verbonden zijn met internet, en die je dus op afstand kunt bedienen. Ook zijn er laptops en telefoons te vinden.


inbouw

Natuurlijk kun je bij ElectroWorld ook terecht voor alle inbouwapparatuur. “Als je keuken nog jaren meekan, maar er gaan apparaten kapot, dan regelen wij dat alles weer helemaal tiptop in orde komt”, legt KeesJan te Nijenhuis uit, die samen met zijn zakenpartner de beschikking heeft over een professioneel service-en onderhoudsteam, dat altijd voor de klanten klaarstaat.
Een grote, feestelijke opening zit er eind deze maand vanwege het coronavirus niet in, maar iedereen is vanaf 28 maart van harte welkom om de nieuwe zaak te bewonderen.

Electro World Peursum Voorstraat 31b-33 2225EL Katwijk (071) 4016422
ElectroWorld Oegstgeest Lange Voort 11 F -G 2343 CA Oegstgeest (071) 519 3333


Wel afhalen bij China House

horeca n "Met pijn in het hart kreeg ik te horen van minister Bruins dat ik mijn restaurant moeten sluiten tot 6 april", laat Ka Lun Ip van restaurant China House aan de Ommevoort weten. "Hierdoor moeten wij de Wijn & Spijs avond tijdelijk uitstellen tot na het onder controle zijn van het coronavirus."

China House (lid van Fine Eastern Restaurants) is gelukkig voor fijnproevers nog wel open voor het afhalen van maaltijden.



Jan van Woerkom en Kees-Jan te Nijenhuis  “Kom gezellig langs voor een  kop koffie en laat je inspireren door de nieuwste apparaten. | Foto