Bewoners kunnen zich inschrijven voor één van de zes voorstellingen.
Bewoners kunnen zich inschrijven voor één van de zes voorstellingen. Foto:

Het wordt feest in Oegstgeest - Het circus komt!

circus n Stichting Recreatie en Vervoer maakt mogelijk dat ‘Circus Alexander Variété’ Van Wijckerslooth bezoekt. Dit evenement wordt door de stichting aangeboden aan alle bewoners van Hofwijck en Van Wijckerslooth en de cliënten van de dagbesteding van beide locaties.

De circustent zal worden opgebouwd op het parkeerterrein De Voscuyl. Op 21 en 22 april zullen er zes voorstellingen worden uitgevoerd, verdeeld over deze twee dagen.

Een woordvoerder: "Vol inspiratie en in een uitstekende samenwerking met Van Wijckerslooth en Hofwijck zijn wij al in de eindfase met de organisatie van dit evenement. Veiligheid, medische zorg op locatie, technische ondersteuning, vervoer en logistiek zijn zorgvuldig besproken en klaar voor ‘de voorstellingen’. Momenteel kunnen de bewoners zich inschrijven voor één van de zes voorstellingen."

Introducees zijn welkom. Hoe mooi is het niet om met de kinderen, kleinkinderen of ander geliefden een voorstelling bij te wonen en deze dag onvergetelijk te maken. Stichting Recreatie en Vervoer richt zich op het vervoer van rolstoelgebruikers en slecht ter been zijnde cliënten van Marente. Naast het vervoer wil de stichting zich meer gaan inzetten op het gebied van recreatie. Het aanbieden van een bezoek aan ‘Circus Alexander Variété’ lijkt hen een goede start om deze nieuwe weg kracht bij te zetten. "Wij zijn er trots op dat wij dit aan onze bewoners kunnen aanbieden en hebben er zin in."