Afbeelding
Foto: Ed Patijn

Eddie Simmons vertrekt als coach Dames 1

hockey n Na vijf succesvolle jaren, is na goed onderling overleg besloten dat Eddie Simmons aan het eind van dit seizoen stopt als trainer/coach van LOHC Dames 1.

De commissie tophockey van de club gaat de komende periode aan de slag om deze positie goed in te vullen.


Eddie Simmons was de afgelopen vijf seizoenen als trainer/coach verbonden aan LOHC en onder zijn vleugels is LOHC Dames 1 terug op de kaart gezet. Dat leidde tot het kampioenschap 2017-2018 en de promotie naar de overgangsklasse het jaar daarna. Eddie was zeer betrokken bij diverse andere teams,zoals bijvoorbeeld jongens A1, en was daarnaast vaak op zaterdag langs de lijn te vinden bij meisjesteams, op zoek naar jong talent.

"We kijken terug op een succesvolle periode en samenwerking", aldus bestuurslid tophockey Doeke Overbeek.


"Eddie heeft veel bereikt met onze dames en we zijn blij met zijn prestaties. We zouden Eddie graag voor onze vereniging behouden en gaan in overleg over hoe dat het beste vorm te geven. Voor Dames 1 gaan we de komende periode op zoek naar een nieuwe trainer/coach."


Leading Lady

vrouwen n Op 19 maart geeft Kirsten Kok (powervrouwacademy.nl) voor de afdeling Leiden van de VVAO (Vereniging voor vrouwen met een hogere opleiding) een lezing met als onderwerp: Ben jij de Leading Lady in jouw leven?

Haar lezing gaat over de kracht van kiezen. Kiezen vanuit vrijheid, voor jezelf, zonder de ander tekort te doen. De lezing is een mix van haar verhaal, van inspiratie en van praktische tips en oefeningen.
Behoorlijk interactief dus, achteroverleunen is er niet bij. Zodat je echt andere keuzes kunt gaan maken. Je gaat met een stappenplan de deur uit.

De lezing vindt plaats in het Dorpscentrum, Lijtweg 9, Oegstgeest.
Inloop: 19.30 uur. Aanvang lezing: 20.00 uur.

De lezing is ook toegankelijk voor vrouwen die geen lid zijn van de
VVAO. Er zijn geen kosten aan verbonden.