De eerste gespreksochtend in Trompenburg was een succes. | Foto Wil van Elk
De eerste gespreksochtend in Trompenburg was een succes. | Foto Wil van Elk Foto: Wil van Elk

DD-club over Coronavirus

ontmoeting n Op donderdag 19 maart organiseert de coöperatie Langer Zelfstandig Leven Oegstgeest het maandelijkse samenzijn in de DD-club, locatie Haeswijkflat, President Kennedylaan 141.

Gestart wordt om 18.00 uur met een drankje en een Thais hapje. De directeur van de GGD Hollands Midden Sjaak de Gouw zal een presentatie geven over een zeer actueel onderwerp: de stand van zaken rondom het Coronavirus. Deelname aan de avond is uitsluitend voor hen die ook zich opgeven voor de gezamenlijke maaltijd. Kosten inclusief één consumptie €10, -. Aanmelden voor 17 maart via www.langerzelfstandiglevenoegstgeest.nl, e-mail: lijanblom@outlook.com of 0615472433.


Ontmoetingsochtend

ontmoeting n Op dinsdag 17 maart vanaf 10.30 uur vindt de maandelijkse ontmoetingsochtend plaats op de Trompenburg aan de M.H. Tromplaan.

Er is een koffietafel met gesprek rond het thema 'Laten wij ons humeur beïnvloeden door het weer?'.

Onder de ervaren gespreksleiding van Iris van der Heul en Gerrie Kooijman zullen de aanwezigen met elkaar hierover van gedachten wisselen. Iedereen is van harte welkom om aan het gesprek deel te nemen. De gespreksochtend wordt maandelijks georganiseerd. Het bijzondere deze keer is dat het de start is van meer ontmoetingsactiviteiten in de Trompenburg in de periode van 17 tot en met 27 maart, zoals een gezamenlijke lunch, bloemschikken en een wandeling. Met deze ontmoetingen wil de bewonerscommissie de sociale cohesie binnen De Trompenburg versterken. Meer info? Bel de sociaal makelaar, Sietske Steenbergen op 06-83079884.