Afbeelding
Foto:

Ton Dijkstra presenteert tweede boek Terugval

Belofte n Ton Dijkstra maakt met de uitgave van 'Terugval – Getekend voor het leven', zijn belofte waar die hij deed bij de presentatie van zijn vorige boek 'Loofgang'. Nog geen jaar later ligt het vervolg op de schappen.

Antoinette van Elsen-van Overbeeke organiseerde ook deze keer een Meet & Greet met de schrijver op donderdag 20 februari in Café de Gouwe.

Ton Dijkstra presenteert ook zijn tweede boek in Café de Gouwe. Op zijn bekende humoristische wijze overhandigt hij 'Terugval' feestelijk aan wethouder Matthijs Huizing, en kan het daarna ter plaatse worden gekocht door de zorg van de Rijnlandse Boekhandel die aanwezig is bij de presentatie.

Kopers die het boek laten signeren krijgen daarbij een drankje aangeboden.

Als samenvatting van het verhaal geeft Dijkstra op: "Was het een raadsel, eerder een mysterie dat Douwe Engelsma in zijn ban hield? Samen met de rechercheur Falk Padric, zijn petekind, ging hij op onderzoek uit. Hun inspanningen bracht hen bij de familie en de terloops opgedoken personen in de moordzaak Fleur Herne. Een ding hadden die personen gemeen, door de verschrikkingen uit het verleden waren ze voor het leven getekend". ISBN 978-94-6389-903-1, €20,50.