Koffiespeeltuin over Peuterdans

ontmoeting n Woensdag 26 februari is er weer Koffiespeeltuin in Oegstgeest. Rondjes draaien, springen, zwaaien en rennen op verschillende soorten muziek. Spelenderwijs ontwikkelen kinderen ritme en muzikaliteit, worden ze lenig en ontdekken ze emoties.

Er is koffie en thee voor de ouders en verzorgers. De deur is open om 09.30 uur en de activiteit start om 10.00 uur in de jeugdhoek van de bibliotheek.

Tijdens de maandelijkse Koffiespeeltuin in de Bibliotheek in Oegstgeest kunnen (aanstaande) ouders (maar ook opa's/oma's en de oppas) tussen 09.30 uur en 11.00 uur terecht om boekjes te lezen, te spelen en andere ouders te ontmoeten. Laat je informeren over van alles rondom opvoeden en opgroeien.

Bibliotheek Bollenstreek Oegstgeest, Lange Voort 2T • 26 februari • 9.30 - 11.00 uur • Gratis


Subsidie BIZ Kempenaer

zakelijk n Het college heeft de subsidie BedrijvenInvesteringsZone (BIZ) voor het jaar 2020 verleend aan de BIZ Vereniging de KempenaeR.

Deze subsidie stelt de vereniging, waar alle winkeliers lid van zijn, in de gelegenheid om diverse activiteiten in het winkelgebied te organiseren zoals de 5 mei Fair, Halloween en Fashion Event.