DD-club: Genieten van natuur

ontmoeting n Op donderdag 20 februari komt de DD-club (Derde Donderdag van de maand) weer bij elkaar. De DD-club is een activiteit van Langer Zelfstandig Leven Oegstgeest (www.langerzelfstandiglevenoegstgeest.nl). De laatste twee bijeenkomsten waren een succes met een groot aantal deelnemers.

Dit keer staat er een stamppot-buffet op het menu, verzorgd door slagerij van der Zalm. De inloop is vanaf 18.00 uur, de maaltijd begint om 18.30 uur. Daarna vertellen Marijke Hollander en Lex Burgel aan de hand van beelden en anekdotes over de natuur, planten en dieren in en rondom Oegstgeest. Marijke en Lex zijn actief betrokken bij het MEC en het IVN.
De kosten voor diner en het welkomstdrankje bedragen € 10 ter plaatse contant te betalen. Overige drankjes worden apart afgerekend. Aanmelden tot uiterlijk maandag 17 februari via email lijanblom@outlook.com of telefonisch 06 15472433.
Lid worden van Langer Zelfstandig Leven Oegstgeest kost €15 per persoon per jaar. Ook voor niet leden is het mogelijk om deel te nemen aan deze avond.

De derde donderdag borrel is bedoeld om een gezellige avond te hebben met elkaar waarbij de opzet is dat mensen elkaar ontmoeten.
Haeswijkflat, Pres. Kennedylaan 141. Apart melden als een vegetarische maaltijd gewenst is.