Puzzelmiddag

ontmoeting n Op donderdag 13 februari wordt er weer gepuzzeld.

Anne Dekker, oprichter van de Puzzel-o-theek neemt een stapel puzzels mee naar Radius in de Haeswijkflat om met enthousiaste puzzelaars een gezellige middag te hebben. Zelf is Anne fervent puzzelaar, al bleek bij de voorronde het NK puzzelen in januari dat ze met haar team niet meer de snelste was van de deelnemende teams. Puzzelen wordt weer herontdekt door de jeugd en een puzzel van 1000 stukjes werd in 1 uur en 11 minuten gelegd.

Op de tweede donderdagmiddag van de maand kan er bij Radius gepuzzeld worden, in een heerlijk rustig tempo met alle tijd voor gezelligheid. Locatie: President Kennedylaan 141 (Radius)


Koffieochtend

ontmoeting n Op vrijdag 14 februari is de maandelijkse koffieochtend in de Regenboogkerk, Mauritslaan 12.

Iedereen is van harte welkom vanaf 10.00 uur voor koffie en thee met iets lekkers. De bijeenkomst staat open voor gemeenteleden en belangstellenden en is bedoeld om elkaar te ontmoeten.
Vanaf 10.15 uur neemt Bea de Kogel aan de hand van een powerpointpresentatie deelnemers mee 'over de geesten': het gebied Oegstgeest (strandwal van Osger) gevormd door strandwallen en bestaand uit duinzand gemengd met veen en/of klei (Rijndelta); geestgronden zijn zeer geschikt voor de bollenteelt en voor de ontwikkeling van gebieden met stinzenplanten. De tocht wordt gestart aan de achterzijde van Leiden CS, voormalig gebied van Oegstgeest, en loopt onder meer langs Landgoed Oud-Poelgeest, Polders Poelgeest, Rhijngeest en tenslotte het terrein van kasteel Endegeest.