Afbeelding
Foto:

LOHC-JB1 strijdt tot het laatste fluitsignaal bij districtskampioenschappen 2019-2020

hockey n Na zich in de poule te hebben gekwalificeerd voor de districtskampioenschappen stond afgelopen zaterdag voor de JB1 van LOHC een drieluik op het programma voor een ticket naar het Nationaal Kampioenschap Zaalhockey 2019-2020.

In de twee wedstrijden tegen Victoria en HDM hebben de mannen van Leiden gestreden als leeuwen. In beide wedstrijden wist LOHC tot aan de rust goed partij te bieden, maar moest uiteindelijk toch zijn meerdere erkennen. Noemenswaardig in het strijden tot het laatste fluitsignaal, is wel de waanzinnige goal in de laatste 30 seconden van de 2e wedstrijd tegen HDM, uitgevoerd op bijzonder hoog tempo over vijf schijven.

Het mooie zaalhockey-avontuur 2019-2020 is ten einde voor LOHC-JB1. Het team heeft zich enorm ontwikkeld en mag enorm trots zijn op het resultaat; 3e van het district Zuid-Holland. Nu wordt alles op alles gezet in de voorbereiding op de tweede periode in de landelijke veldcompetitie. Ook daar zijn de mannen erop gebrand om verder te groeien en nieuwe successen te boeken.