Afbeelding
Foto:

Kapula-servies in Wereldwinkel

fairtrade n In de Wereldwinkel in winkelcentrum Lange Voort is nu handgemaakt Zuid-Afrikaans servies Kapula te vinden.

Er zijn allerhande serviesonderdelen zoals vazen, schalen, tegels, kommen en mokken. Op alle producten zijn kleurrijke details geschilderd en aangebracht. Soms verschillen de stukken van elkaar omdat zij handgeschilderd zijn, maar bij elkaar vormen zij een mooi geheel.

Het Zuid-Afrikaanse bedrijf Kapula is begonnen als familiebedrijf in 1993 en richt zich op het creƫren van duurzame werkgelegenheid in de kleine boerengemeenschap.


Optreden Bergen Popkoor

zang n Komende zondag, 2 februari, zal het Bergen Popkoor een optreden verzorgen in het Koetshuis van Kasteel Oud-Poelgeest.

Onder leiding van Katja Maria Slotte worden, door haar begeleid op piano, onder andere de volgende nummers gezongen; Royals (Lorde), Adiemus (Karl Jenkins), Time after Time (Cindy Lauper), Viva La Vida (Coldplay) en Take me Home (Pentatonix). Naast het koor zullen ook enkele leerlingen van Katja in solo nummers te horen zijn.

Het koor bestaat momenteel uit 23 leden. "Wanneer het jou ook leuk lijkt om in een koor te zingen, is dit optreden een perfecte kans om eens kennis te maken. Het koor oefent iedere woensdagavond in Oegstgeest. Ook mannen zijn meer dan welkom!" Een keer proberen? Zie www.bergenmuziek.nl of mail joost@bergenmuziek.nl.

Aanvang optreden: 15.30 uur. Zaal open: 15.10 uur

De toegang is gratis (de consumpties zijn voor eigen rekening).

Afbeelding