ASC kan nederlaag niet afwenden in restant gestaakt duel

Voetbal n Afgelopen zondag stond het uitspelen van de eerder gestaakte wedstrijd tegen Wilhelmus op het programma.

Deze ontmoeting werd destijds gestaakt vanwege onwel worden van de arbiter. Op dat moment keek ASC tegen een 0-1 achterstand aan. ASC begon het restant van 45 minuten zeer offensief om alsnog resultaat te behalen. Doelstelling was om een snelle gelijkmaker te forceren met wellicht zicht op meer. "Mijn team speelde offensief en creëerde goede kansen. Maar als afwerking uitblijft, dan heb je een probleem", analyseerde trainer Mo Boudrine. De beslissing viel 10 minuten voor tijd toen de tegenstander vanuit de verdediging een lange bal richting de aanval speelde. Deze counter leidde tot 0-2. Het tegendoelpunt van Ilker Kacar kwam pas in blessuretijd en was het te laat om een punt aan de wedstrijd over te houden.

Oriëntatie op vrijwilligerswerk

hulp n Voor iedereen die aan de start van dit nieuwe jaar een leuke bezigheid zoekt, meer met zijn/haar talenten wil doen of een extra betekenisvolle bijdrage wil leveren aan de samenleving: weleens aan vrijwilligerswerk gedacht?

Neem geheel vrijblijvend deel aan de workshop: Oriëntatie op vrijwilligerswerk. i-doe ondersteunt vrijwillige inzet, in opdracht van gemeente Leiden, Oegstgeest en Zoeterwoude. Deze workshop wordt gratis aangeboden door VERDER van i-doe en biedt de kans te ontdekken wat de mogelijkheden zijn van vrijwilligerswerk. Naast informatie over vrijwilligerswerk en het uitzoeken van vacatures worden de eigen kwaliteiten, wensen en mogelijkheden in kaart gebracht. De eerstvolgende oriëntatieworkshop vindt plaats op dinsdagavond 28 januari. Informatie en aanmelden: www.i-doe.nl/agenda of 071 5160474.