Mantelzorgcafé

ontmoeting n de werkgroep Mantelzorgcafé Oegstgeest organiseert op 28 januari een bijeenkomst voor mantelzorgers. Dit is het eerste café van 2020, en de eerste reeks van 2020 zal plaatsvinden in januari, februari, maart en april op de laatste dinsdag van de maand. Het Mantelzorgcafé vindt altijd plaats in de Haeswijk flat (president Kennedylaan 141).

Dinsdag 28 januari worden mantelzorgers uitgenodigd om onder het genot van een kopje koffie of thee samen te komen, tijdens dit café is er volop gelegenheid om andere mantelzorgers te ontmoeten en ervaringen en verhalen uit te wisselen.

Het jaar wordt begonnen met iets lekkers bij de koffie, ouderenadviseur van Radius Adinda Heemskerk en mantelzorgconsulent van Eva Femke Vermeer zijn beschikbaar voor vragen.
Het Mantelzorgcafé is er voor iedereen die zorgt voor iemand anders en het prettig vindt om ervaringen uit te wisselen. Mantelzorgers zijn van harte welkom, toegang is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig.
Dinsdag 28 januari, van 14.00 tot 16.00 in de Haeswijkflat, President Kennedylaan 141, Oegstgeest.


Meditatief Moment

bezinning n De Bahá'í-gemeenschap van Oegstgeest nodigt een ieder dinsdag 28 januari van harte uit om zich te laten inspireren en te mediteren over het thema 'Liefde'. "Eenieder ziet in de ander de schoonheid van God weerspiegeld in de ziel, en als men dit punt van overeenkomst ontdekt, wordt men in liefde tot elkaar aangetrokken. Deze liefde zal alle mensen tot de golven van één zee maken (..). Deze liefde zal de verwezenlijking van zuivere harmonie, de basis van ware eenheid brengen" - Bahá'í-geschriften.

Tijdens deze avond wordt uit de Geschriften van de verschillende wereldgodsdiensten gelezen.
Aanmelden is niet nodig maar kan via e-mail oegstgeest@bahai.nl. De toegang is gratis. Locatie en tijd: Thv familie Lagas, Jacob van Maerlantlaan 31 Oegstgeest. Aanvang 20.00 uur.


Tekenen van Aphrodite

creatief n Kunstenares Corina Zuiderduin uit Oegstgeest neemt deelnemers mee naar de fascinerende beelden uit Cyprus. In de tekencursus Aphrodite van Cyprus maken deelnemers op creatieve wijze kennis met de boeiende vormentaal van Cyprus, het eiland waar Aphrodite geboren is. Deze boeiende cursus start op woensdag 29 januari van 14.00 tot 16.00 uur.

In deze Art class laten deelnemers zich inspireren door de bijzondere beelden uit Cyprus. Oog in oog met de meest fantastische beelden maken deelnemers hun eigen composities.

De cursus bestaat uit tien lessen en start op woensdag 29 januari van 14.00-16.00 uur.

Voor informatie en aanmelden: corinazuiderduin@gmail.com; www.artedeldisegno.com of 06-46334339.