Commissaris van de Koning bezoekt jarig OKe

jubileum n Dankzij veel vrijwilligers valt er elke maand bij vrijwel alle Oegstgeestenaren het Oegstgeester Kerkblad, de OKe, op de deurmat. Dit jaar is een jubileumjaar want OKe bestaat 50 jaar! Om de jaarlijkse vrijwilligersochtend extra luister bij te zetten zal de Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, de heer J. (Jaap) Smit de vrijwilligers toespreken.

Alle OKe-vrijwilligers zijn uitgenodigd; de scribenten en de mensen die de opmaak, de correctie en de distributie en bezorging voor hun rekening nemen.
De OKe werd in 1970 opgericht door drie plaatselijke kerken. Van meet af aan was het de bedoeling om gratis en huis-aan-huis te verschijnen. 50 jaar lang is dat gelukt. Het uiterlijk van OKe is in al die jaren verschillende malen hernieuwd. Ook in dit jubileumjaar is de lay out vernieuwd.
De vrijwilligersbijeenkomst begint op vrijdagochtend 24 januari om 10.00 uur met taart en koffie in het Dorpscentrum.


Inloopspreekuur

digitaal n In de bibliotheek Oegstgeest vindt iedere week op dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur een digitaal inloopspreekuur plaats. Hier kan iedereen terecht met vragen over het gebruik van internet, laptop of andere digitale vragen. Er is deskundige begeleiding aanwezig.