Afbeelding
Foto:

'Ja zuster, nee zuster'

zingen n Op 26 januari is het Huis Ampijoloe voor één keer een 'Rusthuis vol Herrie'. Het zangtrio 'De Brave Bewoners' en het Calconi Kwartet brengen samen de absolute parels uit het Ja Zuster, Nee Zuster repertoire, de legendarische creatie van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.

Voor één middag terug in de tijd naar de jaren '60, toen alles beter was en de zon altijd scheen…. (en men een Muis in de Supermarkt heel gewoon vond).


Het optreden vindt plaats van 15.30 tot 16.00 uur in het Huis Ampijoloe, Rhijngeesterstraatweg 191 te Oegstgeest. Zie voor nadere informatie de website: www.ampijoloe.com.


Kaartjes zijn te reserveren door een e-mail naar concert@ampijoloe.com onder vermelding van het aantal kaartjes en 'Ja Zuster, Nee Zuster' of telefonisch via 06-51354656.
De reservering is definitief na betaling van €15,00 per kaartje op NL12 INGB 0004329108 tnv R. Scheltens. Voor personen van 18 jaar en jonger is de toegang €7,50.


Mini-theaterworkshop Moppereend

koffiespeeltuin n Woensdag 29 januari is er weer Koffiespeeltuin in Oegstgeest! Kom samen met Hélene Kok van de Theaterplaats waggelen als Moppereend.

Eerst wordt het prentenboek van het jaar voorgelezen om vervolgens met elkaar en alle knuffelige vriendjes van Moppereend te leren hoe je je gedraagt als mopperige eend. Voor de allerkleinsten. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Wees welkom in de Bibliotheek. Koffie, thee en wat lekkers voor de kleintjes staat klaar vanaf 09:30.

Tijdens de maandelijkse Koffiespeeltuin in de Bibliotheek in Oegst­geest kunnen (aanstaande) ouders (maar ook opa's/oma's en de oppas) tussen 09.30 uur en 11.00 uur terecht om boekjes te lezen, te spelen en andere ouders te ontmoeten.

Laat je informeren over van alles rondom opvoeden en opgroeien.

Locatie: Bibliotheek Bollenstreek vestiging Oegstgeest, Lange Voort 2T
Datum: 29 januari
Tijd: 9:30 – 11:00
Kosten: gratis