Secretaris Lia van Schaijk hield een toespraak op de nieuwjaarsreceptie PVOO. Foto Wil van Elk
Secretaris Lia van Schaijk hield een toespraak op de nieuwjaarsreceptie PVOO. Foto Wil van Elk Foto: Wil van Elk

Nieuwjaarsbijeenkomst PVOO bij Oud-Poelgeest

Nieuwjaar n Bestuurslid Lia van Schaijk proostte samen met de ondernemers van het Platform Voor Ondernemers Oegstgeest (PVOO) tijdens de nieuwjaarsreceptie op een gezond, inspirerend en ondernemend 2020 in het Koetshuis van Kasteel Oud-Poelgeest. De bijeenkomst werd goed bezocht.

Door Wil van Elk

Lia van Schaijk noemde enkele hoogtepunten uit het afgelopen jaar. "Terug naar Oegstgeest blijkt een mooi marketinginstrument. Hoe dan ook staan we op plaats zes als prettige woonplaats volgens ­Elsevier. Karen Rueb volgt Mark ­Cremers op in het bestuur van Dorpsmarketing Oegstgeest. ­Marlene Simoons maakt zich sterk voor ­Oegstgeest als Fairtrade gemeente. De bouw van De Boeg vordert, Oegst­geest mag trots zijn op het eerste gasloze bedrijventerrein van Nederland."

Contact

Van Schaijk pleitte ervoor dat de ondernemers vooral met elkaar contact moeten blijven maken. De komst van jonge ondernemers en nieuwe initiatieven (zij noemde onder andere Chris Schollaardt met zijn nieuwe bedrijf Kin Sushi aan de Deutzstraat, Kin = Goud met verwijzing naar De Gouwe), wordt als een positieve ontwikkeling ervaren.