Thomas Rueb met zijn trotse ouders, hij schreef Laura H.
Thomas Rueb met zijn trotse ouders, hij schreef Laura H. Foto: Wil van Elk

Gastentafel Huis Ampijoloe

ontmoeting n Ook in het nieuwe jaar organiseren Hester en Robert Scheltens in hun huis Ampijoloe maandelijks een Gastentafel.

De eerste van dit jaar is op vrijdag 10 januari: van 17.45 tot 20.30 uur en er zijn nog plaatsen vrij. Voor €7,50 per persoon kan iedereen gezellig aanschuiven. Ook degenen die bij eerdere Gastentafels waren zijn van harte welkom: de gastheer en gastvrouw stellen met genoegen vast dat enkele vaste gasten regelmatig terugkomen. Zie voor meer informatie en alle data van komende Gastentafels de website: www.ampijoloe.com. Het adres is Rhijngeesterstraatweg 191 te Oegstgeest.
Belangstelling? Aanmelden kan via de website of telefonisch op 06-23521164 (Hester Scheltens).


Wildemans financieel directeur ADO

persoonlijk n Jachin Wildemans is de nieuwe financieel directeur van ADO Den Haag, zo meldt hun website. De 42-jarige inwoner van Oegstgeest treedt per direct in dienst als opvolger van de eind vorig jaar vertrokken Henrik-Jan Rinner.

Wildemans heeft een brede expertise op het gebied van finance, strategie(ontwikkeling) en projectmanagement opgebouwd binnen diverse branches en organisaties, waaronder Fortis, Heineken en Nederlandse Loterij.

Bij ADO Den Haag zal Wildemans zich onder meer gaan bezighouden met het verder ontwikkelen van de financiële rol binnen de organisatie en de implementatie van het recent gepresenteerde meerjarenplan.


Karen Rueb in bestuur Dorpsmarketing

persoonlijk n Karen Rueb - Braakman is per 1 januari 2020 toegetreden tot het bestuur van de Stichting Dorpsmarketing Oegstgeest. Zij volgt daarin Mark Cremers op, die binnen het bestuur de rol van secretaris vervulde.

Mark Cremers was een van de pleitbezorgers van de Stichting Dorpsmarketing Oegstgeest en als voorzitter van het Platform Voor Ondernemers Oegstgeest (PVOO) in 2017 ook een van de oprichters.
Met de benoeming van Karen Rueb, advocaat bij RWV en al tien jaar bestuurslid is van het PVOO, wordt de goede samenwerking tussen Dorpsmarketing Oegstgeest en het PVOO herbevestigd. Karen Rueb voegt juridische kennis toe aan het bestuur, waarin zij de rol van secretaris op zich zal nemen.