De vrijwilligers van Vier het Leven regio Leiden staan startklaar om ook 2020 weer op te vrolijken door senioren te begeleiden naar theaters.
De vrijwilligers van Vier het Leven regio Leiden staan startklaar om ook 2020 weer op te vrolijken door senioren te begeleiden naar theaters. Foto:

Vier het Leven

activiteiten n "65+er, blijf vooral niet alleen thuis zitten in het nieuwe jaar", laten de vrijwilligers van Vier het leven weten.

De vrijwilligers van Vier het Leven regio Leiden staan startklaar om ook 2020 weer op te vrolijken door senioren te begeleiden naar de theaters in Leiden, Voorschoten en Teylingen.


Het programmaboekje voor maart tot en met juni komt deze week uit. Bel naar 035-5245156 of mail naar info@4hetleven.nl


Puzzelmiddag Haeswijkflat

ontmoeting n "Houdt u ook zo van een puzzel leggen? Heerlijk ontspannen bezig zijn. Het is vaak een hobby die u alleen thuis aan de eettafel doet, maar hoe leuk zal het zijn als u met een of meer mensen aan een puzzel kunt werken?"

Anne heeft al jaren de Puzzel-o-theek, waar iedereen gratis puzzels kan lenen. Alle 1000-stukjes-puzzels zijn in vier kwarten van 250 stukjes verdeeld. Het idee is simpel: er staan een aantal puzzels. Maak een keuze, puzzel een tijdje, alleen of met anderen en neem hem wel of niet mee naar huis.
Iedereen is van harte welkom.

Donderdagmiddag 9 januari in de grote zaal bij Radius. De toegang is gratis, deelnemers betalen alleen voor de koffie of thee.
Haeswijkflat, Press Kennedylaan 141 • Iedere 2e donderdagmiddag van de maand • 14.00 tot 16.00 uur.