Laatste 'gewone' krant van 2019

Dit is de laatste reguliere uitgave van de Oegstgeester Courant van dit jaar. Volgende week staat de krant geheel in het teken van het jaaroverzicht 2019. Dat betekent dat er in deze editie geen ruimte is voor het reguliere nieuws. In de eerste week van 2020 verschijnt een speciale magazine-editie vol vooruitblikken op 2020 van bestuurders en andere regiogenoten.

De eerstvolgende reguliere krant verschijnt op woensdag 8 januari. Kopij voor deze krant moet uiterlijk maandag 6 januari om 8.00 uur in bezit van de redactie zijn.


Oliebollen-toernooi Pecos

tafeltennis n Bij tafeltennisvereniging Pecos is vrijdag 27 december het jaarlijkse oliebollentoernooi. Tevens worden die avond alle teams gehuldigd die kampioen zijn geworden. Aan het toernooi kunnen ook introducés, ouders, partners en kinderen van leden en oud-leden meedoen. Aanmelden is niet nodig, aanvang 20.00 uur.


Brug Poelgeest

informatie n De gemeenten Leiden en Oegstgeest organiseren op dinsdag 14 januari een informatiebijeenkomst over de Brug Poelgeest, die zal worden aangelegd over de Haarlemmertrekvaart.