Afbeelding
Foto:

Kerst - Een love story in de Regenboogkerk

kerst n "We willen graag alle harten in Oegstgeest raken op kerstavond", vertelt een vertegenwoordiger van de Protestantse Gemeente Oegstgeest. "In het kerstspel dit jaar laten we een eigentijdse liefdesgeschiedenis zien."

Iedereen is uitgenodigd om te komen kijken, het kerstspel is geschikt voor alle leeftijden. De deuren van de Regenboogkerk gaan dinsdag 24 december om 18.00 uur open. Het spel begint om 19.00 uur. Een vrijwillige bijdrage aan het einde van het spel wordt zeer gewaardeerd. Als iedereen € 5,- per persoon doneert, wordt daar volgend jaar weer een nieuw kerstspel van gemaakt.

Dit jaar gaat het verhaal over Joep en Merel die elkaar via een dating programma leren kennen. De vonk lijkt over te slaan. Vrienden en collega's van Joep en Merel genieten volop mee en moedigen ze op alle fronten aan om de liefde in hun leven te omarmen. Daarvoor moeten Joep en Merel allebei nog wel wat angst overwinnen.
Net als ze zich aan de liefde durven over te geven, komt Merel erachter dat ze zwanger is. Ongepland en volkomen onverwacht. En het kindje is niet van Joep… Wat doe je dan?


Het verhaal is geïnspireerd op het liefdesverhaal van Jozef en Maria. Het belooft een hartverwarmend schouwspel te worden. Met veel mooie liedjes, prachtig spel en bijzondere personages. Van een tante uit Marokko tot de bekende juf Ank en een flirtende klassenmoeder. Van de oudere generatie die de liefde opnieuw probeert te vinden tot de jongste generatie die volop geniet van kriebels in hun buik.

Kerst - een love story • Kerstspel • Regenboogkerk • Mauritslaan 12 • Dinsdag 24 december 19.00 – 20.30 uur • Deur gaat om 18.30 uur open.