Het winkelcentrum is al enkele weken prachtig versierd met nieuwe LED-verlichting en een acht meter hoge kerstboom. | Foto Willemien Timmers
Het winkelcentrum is al enkele weken prachtig versierd met nieuwe LED-verlichting en een acht meter hoge kerstboom. | Foto Willemien Timmers Foto: Willemien Timmers

Kerst aan de Lange Voort

winkelen n Op zaterdag 21, zondag 22 en maandag 23 december staat winkelcentrum Lange Voort bol van de gezellige kerstactiviteiten.

Op zaterdag komen Vorstdame en Vorstheer de Winter langs. Zij zingen liedjes en delen cadeautjes uit. Ook is die dag een groot kerstkoor aanwezig dat stemmige kerstliederen zingt.

Op zondag en maandag zorgt de Oegstgeester DJ Pieter Walvaart samen met een saxofonist voor heerlijke loungy beats op het speciale kerstterras. Terwijl de ouders even gaan zitten met een glas glühwein, kunnen de kinderen zich laten schminken of mooie kerstvlechtjes in hun haar laten maken. "Voor je kerstboodschappen hoef je niet naar de stad", benadrukt winkeliersvoorzitter Alexander Beekhuis. "Food, kleding en cadeaus: je vindt het hier allemaal." Het winkelcentrum is al enkele weken prachtig versierd met nieuwe LED-verlichting.