Eenzijdig ongeval

botsing n Maandagavond 9 december om tien over half tien heeft een ongeval plaatsgevonden op de Oegstgeesterweg in Leiden, ter hoogte van de Oegstgeester ijsbaan.

Een personenauto is via het fietspad door onbekende oorzaak hard op een boom gebotst. De bestuurder raakte hierbij gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een berger kwam de auto wegtakelen.


Fietser geschept op rotonde

ongeval n Op Abtspoelweg ter hoogte van zwembad Poelgeest is op zaterdag 7 december rond kwart voor zes 's middags een fietser op de oversteekplaats geschept door een auto.

Ambulancemedewerkers hebben de aangereden fietser gecontroleerd. Het is niet bekend of het slachtoffer naar het ziekenhuis is vervoerd. De kruising van de Abtspoelweg en de Lange Voort was enige tijd afgesloten voor verkeer richting Warmond.


Oudejaars-receptie

ontmoeting n De gemeente Oegstgeest houdt de traditionele oudejaarsreceptie op dinsdag 17 december van 20.00 tot 22.00 uur in de raadszaal van het gemeentehuis aan de Rhijngeesterstraatweg. Alle inwoners van Oegstgeest zijn welkom.