Wellicht laatste Kidsrestaurants

koken n Op 12 en 13 december zullen de culinaire Kids die deelgenomen hebben aan de populaire Kinderkookcafés van de Stichting Evenementen mogelijk voor de allerlaatste keer hun Kidsrestaurants verzorgen in het Oegstgeester Dorpscentrum.

Ouders, broertjes, zusjes, opa's, oma's en andere belangstellenden zijn uitgenodigd om te komen eten. Maar ook andere restaurantgasten zullen op gastvrije wijze welkom worden geheten. Aanmelden is nog beperkt mogelijk via het contactformulier op de Evenementenwebsite

"Zoals velen inmiddels weten is de actieve vrijwilligersorganisatie recentelijk te kennen gegeven dat de vele cursusactiviteiten, waaraan wekelijks zo'n 200 kinderen kunnen deelnemen, niet langer onderdeel uit zullen maken van het gesubsidieerde Kinderwerk", vertelt Diederik Selier. "Ook zal het aantal uren dat voor het Oegstgeester kinderwerk beschikbaar is met vijftig procent teruggebracht worden."

In de eerste maand van het nieuwe jaar zal nog een deel van het cursussenaanbod worden aangeboden, maar of kinderwerk dat door de Stichting Evenementen in Oegstgeest wordt verzorgd ook in die toekomst stand blijven houden hangt af van mogelijkheden die de actieve vrijwilligersorganisatie aangereikt krijgt.
"Het zou jammer zijn als iets wat in tientallen jaren is opgebouwd opeens zomaar zou verdwijnen", aldus Selier, die zich niet alleen wil in blijven zetten voor alle kinderen van Oegstgeest, maar ook graag zijn cursusleiding niet graag de laan uit wil sturen.
Ook blijft hij zijn best doen om de populaire Kindervakantieweek (KIVA), waar jaarlijks zo'n 300 kinderen en tientallen enthousiaste vrijwilligers van genieten, voor Oegstgeest te behouden.

Kijk voor de laatste informatie over alle Evenementenactiviteiten regelmatig op www.st-evenementen.nl.
"Bent u in de gelegenheid om de Stichting Evenementen te steunen, stuur dan een mailtje naar info@st-evenementen.nl of bel 06-51314013."