Afbeelding
Foto: Wil van Elk

Nominaties Sportprijzen Oegstgeest 2019

sport n Het jaar 2019 is alweer bijna ten einde.... Er zijn op sportief gebied binnen Oegstgeest vast weer een hoop mooie resultaten behaald, waar Oegstgeestenaren trots op kunnen zijn!

"Graag horen wij van u welke sportman/sportvrouw, welk sportteam/jeugdsportteam, welke sportvrijwilliger, of welk sporttalent wonende te Oegstgeest u wilt nomineren voor een prijs in genoemde categorieën. Na aanmelding ontvangt u een formulier waar u verdere gegevens in kunt vullen. De nominaties ontvangen wij graag voor 31 december via: info@sportcafeoegstgeest.nl", aldus Bas Koster en Anneke Anholts van Sportcafé Oegstgeest.

In februari/maart 2020 zal de uitreiking van de sportprijzen 2019 plaatsvinden op een nog nader te bepalen datum en locatie.


Gastentafel Huis Ampijoloe

ontmoeting n Hester en Robert Scheltens organiseren in hun huis Ampijoloe maandelijks een Gastentafel. De laatste van dit jaar is op vrijdag 6 december van 17.45 tot 20.30 uur en er zijn nog plaatsen vrij!

"Voor € 7,50 per persoon kunt u gezellig aanschuiven. Ook degenen die bij eerdere Gastentafels waren zijn van harte welkom: wij stellen met genoegen vast dat enkele vaste gasten regelmatig terugkomen."

Het adres: Rhijngeesterstraatweg 191 te Oegstgeest. Zie voor meer informatie en alle data van komende Gastentafels de website: www.ampijoloe.com. "Heeft u belangstelling? Meldt u zich dan aan via de website. Vanzelfsprekend zijn wij telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden op 06-23521164 (Hester Scheltens)."