Alle medewerkers van Da Rwin pizza en pasta's bar. | Foto Wil van Elk
Alle medewerkers van Da Rwin pizza en pasta's bar. | Foto Wil van Elk Foto: Wil van Elk

Rwin opent woensdag 4 december om 12.00 uur

Zondag n Op 1 december was er een feestelijk moment in het nieuwe pizzarestaurant 'Da Rwin pizza en pasta's bar' aan de De Kempenaerstraat 71 in ­Oegstgeest. Duidelijk herkenbaar aan het logo Rwin.

Na drie maanden heel druk verbouwen, door Rob Raad en zijn zakenpartner Sener Aydogdu uit Wassenaar, gaat 'Da Rwin pizza en pasta's bar' woensdag voor de eerste keer open voor klanten. De harde werkers, waaronder Hans Holverda de schoonvadere van Sener, mochten zondag als eerste proeven. Voor het nieuwe personeel een mooie gelegenheid om te oefenen op de mixdrankjes en op de vele producten op de kaart.

In zijn nieuwe keuken is Erwin helemaal in zijn element. Met groot gemak draait hij de grote plakken deeg in het rond, hij laat ze ook hoog in de lucht 'vliegen', waarmee hij zijn 'beroemde' dunne pizzabodems maakt. Energiek werkt hij door aan de grote variatie aan gerechten. Zelfs vegetarische lasagne verschijnt op tafel. Zijn dankbare gasten genieten zichtbaar en complimenten gaan meermalen zijn kant op. "Ik moe? Nee hoor, ik vind het leuk!", zei hij lachend. "Ik heb ze nog niet eens alles laten proeven!"

Aanwinst

Nog een paar klusjes en de verbouwing zit erop. Een aanwinst voor de De Kempenaerstraat, met lunch, ­diner en afhaal.