Senioren Vieren Samen Kerst

kerst n Al vele jaren wordt er voor de Senioren uit Oegstgeest in het Dorpscentrum aan de Lijtweg een kerstviering georganiseerd.

Ook dit jaar heeft de organisatie weer een mooi programma samengesteld, mogelijk gemaakt door de PGO, AVP en het Dorpscentrum en nodigt senioren uit op woensdag 18 december "Vanaf 16.00 uur bent u welkom en om 16.30 uur begint het programma, waar een viering deel vanuit maakt." Cappella pro Cantibus zal zorgen voor een muzikale invulling, evenals een pianist en een harpiste. Er wordt een (eenvoudige) maaltijd geserveerd. "Het belooft weer een mooi feest te worden. Geef u op uiterlijk 9 december, alleen of samen met uw partner, vriend of buurman/buurvrouw bij onderstaande personen. Mocht u niet op eigen gelegenheid kunnen komen, kunt u dit bij de aanmelding doorgeven en wordt er voor vervoer gezorgd."

Kosten: vrijwillige bijdrage.


Mevr. A. Brandt. 071-5174386 of g.a.brandt@hetnet.nl, mevr G. Kooijman 06-18392604 of gerriekooijman@planet.nl, mevr A. Louwerse 06-41802106 of amlouwerse@hotmail.com.


Radius gespreksgroep

ontmoeting n Donderdagmiddag 5 december van 14.00 tot 16.00 uur komt de Radius gespreksgroep bij elkaar in de Haeswijkflat aan de Kennedylaan.

"Eerlijk zullen we alles delen, suikergoed en marsepein..." Wie kent dat lied niet? "Welke rol speelde delen vroeger in uw jeugd? Moest u als kind veel delen? Was er genoeg te delen? Speelt delen nog steeds een rol in uw leven? Bent u er rijker door geworden? We kunnen ook lief en leed delen. Bent u daar goed in of houdt u leed liever voor u?" Via sociale media wordt ontzettend veel gedeeld. Toch blijft eenzaamheid een probleem voor ouderen maar voor jongeren.
"Kom gezellig meepraten."


Uitvoering Sinfonietta Voorschoten

muziek n Op zondagmiddag 1 december geeft Sinfonietta Voorschoten een uitvoering. Deze uitvoering vindt plaats bij GGZ Rivierduinen, locatie Oegstgeest, in het bezinningscentrum 'Het Kruispunt', Goudvinklaan 2.

Iedereen is van harte uitgenodigd. Aanvang van het concert: 15.00 uur. Het concert duurt een uur. Om 14.30 worden de bezoekers welkom geheten met koffie/thee en iets lekkers. De entree is gratis.

Uitgevoerd zal gaan worden:
- A. Vivaldi – Concerto in re minore RV 535"; Solisten Annemarie van den Brink en Ceacilia Wesselingh.
- W.A. Mozart – Quintet KV 581 voor klarinet, viool en cello; Solist Liesbeth Weites.
- G.P. Teleman – Concert voor altviool, strijkers en basso continuo; Solist Marjolein Hennes.
- J. Hayn – Symfonie No. 6 in D