Wie gun jij een chic kerstdiner?

dineren n Op vrijdag 20 december kunnen Oegstgeestenaren een ander, die dat echt verdient, trakteren op een viergangendiner van een chef-kok.

Initiators van het kerstdiner zijn Ivonne Janka en haar man Jeroen Jager. "Al heel lang hadden we het idee om iets bijzonders te doen met kerst. Om mensen met elkaar in contact te brengen. We zijn heel blij dat dit nu van de grond is gekomen."

Vijftien euro kost dit chique diner voor twee. Dit is natuurlijk erg weinig, daarom moet degene die reserveert, toelichten wie hij als gast mee wil nemen en waarom. "Het is een kans om mensen die er weinig op uit gaan of kunnen, of die eenzaam zijn, mee te nemen naar een mooie avond uit", licht Jeroen toe.

Gun je iemand in je omgeving een chic kerstdiner van een super-chef? Stuur dan een mail naar redactie@oegstgeestercourant.nl onder vermelding van 'Kerstdiner voor twee' en vertel waarom jouw gast zo'n avond uit echt verdiend. Lees meer op www.oegstgeestercourant.nl.


Heeren van het Dorp

Ontmoeting n Eens in de zes weken komt een aantal Heeren onder het genot van thee en koffie bij elkaar om gezellig met elkaar te praten.

Elke heer uit het dorp is dan welkom; er is geen lidmaatschap of iets dergelijks vereist.

De ontmoeting vindt deze keer plaats op dinsdagmiddag 19 november van 14.00 tot 16.00 uur bij Radius, locatie Haeswijk, Pres. Kennedylaan 141 in Oegstgeest.

Hans Baljet zal vertellen over zijn 25 uitzendingen als vrijwilliger naar ontwikkelingslanden, onlangs Indonesië, om te adviseren aangaande hun opkomende economieën.

"Graag even een berichtje (0715327731), wanneer u van plan bent te komen in verband met de koffie- en theebereiding."
Kosten: €1 voor de drankjes.
Van harte welkom!