Gezelligheid op de onderweg-naar-huis-borrel van het Platform voor Ondernemers Oegstgeest. | Foto Willemien Timmers
Gezelligheid op de onderweg-naar-huis-borrel van het Platform voor Ondernemers Oegstgeest. | Foto Willemien Timmers Foto:

PVOO-borrel in La France

netwerken n Voorzitter Paul Jansen van het Platform voor Ondernemers Oegstgeest heette dit keer heette iedereen welkom en ontzenuwde als eerste het gerucht dat dit de laatste bijeenkomst zou zijn in La France.

"Niets is minder waar. We blijven nog gewoon onze bijeenkomsten bij gelegenheid plannen in La France, zo ook de ALV in april 2020."
Hierna werd wederom aandacht geschonken aan het zo gewenste Broodfonds Oegstgeest eo. Voor zelfstandigen, voor maten, voor firmanten en ook voor directeur-aandeelhouders van een BV. Er zijn minimaal 20 ondernemers nodig voor het organiseren van een informatiebijeenkomst. Aanmelden bij de voorzitter, paul.jansen@pvoo.nl.
Een tweetal evenementen in de regio verdienen hun aandacht: de Ondernemerdag071 op 21 november in Flora Rijnburg en de finale van LEF, de bekende starterswedstrijd voor jonge ondernemers in De gebr. Nobel, Marktsteeg in Leiden.
In het kader van de bedrijvigheid in Oegstgeest maakte de voorzitter melding van het feit dat er op korte termijn niet een maar twee sushi-zaken worden geopend in Oegstgeest. Eén ervan door Chris Schollaardt (De Gouwe), die in de Deutzstraat een afhaalsushi maakt: Kin Sushi. Een reeds bekende sushi-restaurateur aan de Beestenmarkt in Leiden vestigt een tweede zaak in de Geversstraat, in de voormalige snackbar van wijlen Peter van den Berg: Ichi Ban.


De volgende bijeenkomst vindt van oudsher plaats bij Zirkzee Accountants en wel op 12 december. Daar zal Hans Scholten de fiscale weetjes voor 2020 weer op de zijn bekende manier presenteren.