Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Gastentafel in Ampijoloe

ontmoeting n Hester en Robert Scheltens organiseren in hun huis Ampijoloe maandelijks een gastentafel. De eerstvolgende is op vrijdag 8 november: 17.45 tot 20.30 uur en er zijn nog plaatsen vrij.

Voor € 7,50 per persoon kan men gezellig aanschuiven. Ook degenen die bij eerdere Gastentafels waren zijn van harte welkom: "wij stellen met genoegen vast dat enkele vaste gasten regelmatig terugkomen". Het adres: Rhijngeesterstraatweg 191 te Oegstgeest. Zie voor meer informatie en alle data de website: https://www.ampijoloe.com/Gastentafel.
"Heeft u belangstelling? Meldt u zich dan aan via de website. Vanzelfsprekend zijn wij telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden op 06-23521164."


Taxatie oude en antieke boeken

taxeren n Zaterdag 9 november komt Jaap Schuurman van antiquariaat Novemberland weer naar de Rijnlandse Boekhandel.

Van 11.00 tot 14.00 taxeert Jaap oude boeken en geeft hij advies over allerlei antiquarische uitgaven. Jaap Schuurman is lid van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren (NVvA) en zeer deskundig.

"Kijkt u op zolder of in de boekenkast en wellicht heeft u daar mooie uitgaven staan die u wilt laten taxeren en eventueel wilt verkopen."