Dorpsmarketeer Marjolijn van der Jagt (op de rug gezien) in gesprek met de aanwezigen. | Foto Willemien Timmers
Dorpsmarketeer Marjolijn van der Jagt (op de rug gezien) in gesprek met de aanwezigen. | Foto Willemien Timmers Foto:

'Terug naar Oegstgeest'

dorpsmarketing n Op uitnodiging van Dorpsmarketing Oegstgeest kwamen op woensdag 16 oktober zo'n dertig geïnteresseerden (ondernemers, vertegenwoordigers van verenigingen, schrijvers..) naar het penthouse van Congres Centre Corpus.

Samen werd gepraat over de succesvolle dorpscampagne 'Terug naar Oegstgeest', waarbij inmiddels veel bedrijven en instellingen zijn aangehaakt. De leus prijkt intussen op veel ruiten in heel Oegstgeest. "En sinds gisteren ook hier in de parkeergarage van Corpus", vertelde dorpsmarketeer Marjolijn van der Jagt enthousiast. "We willen deze campagne graag uitbouwen."

betrokken

Na het welkomstwoord van Hans Ludo van Mierlo (voorzitter Dorpsmarketing Oegstgeest) en een presentatie van Erik Versnel, directeur Rabobank Leiden-Katwijk ('De markt wacht op niemand') vond er onder leiding van Lia van Schaijk een uitwisseling van ideeën plaats. Veel opmerkingen hadden betrekking op het betrokken houden van alle groepen inwoners en leeftijdsklassen bij het dorp. "In de groep ouders met jonge kinderen bijvoorbeeld liggen nog veel kansen", lieten diverse ondernemers weten.

vitaal

"We hebben verkend wat we als marketingorganisatie kunnen doen om ons dorp, onze winkelcentra, horeca, culturele verenigingen en sportclubs, bedrijfslocaties enzovoorts, vitaal te houden. Het was een geslaagde avond", aldus Marjolijn van der Jagt.