Verbetering

update n In het artikel van het overlijden van de oudste inwoner van Oegstgeest, mevrouw Hennie Keijzer-van der Heiden werd vorige week in de Oegstgeester Courant vermeld dat ze nummer 10 stond in de lijst oudst in leven zijnde inwoners van Nederland. Nadere bestudering leerde dat ze vlak voor haar overlijden inmiddels naar de achtste plaats was opgeklommen.


Info erfrecht

notaris n Op 6 november geeft notaris Linda van de Oudeweetering een lezing over erfrecht. Zij vertelt alles over wat er allemaal komt kijken bij een levenstestament. En wat moet er geregeld worden om wensen vast te leggen voordat je hier niet meer toe in staat bent. Hoe kan je ontzorgen, ook als je er straks niet meer bent? Linda vertelt deze avond over de werkzaamheden van een notaris rondom het erfrecht. Ze geeft kennis over het levenstestament en hoe deze laagdrempelig op te stellen. Ook vertelt ze over het fiscale gedeelte, hoe te waarborgen dat de fiscus niet alles krijgt als men komt te overlijden. Ook komen de meest recente wijzigingen voorbij op gebied van erfrecht. Zoals de veranderingen bij het huwelijksvermogensrecht. Tijdens deze avond is er alle ruimte voor vragen.

20.00 - 22.00 uur • Bibliotheek Oegstgeest – Lange Voort 2T • Kosten: Er wordt om een bijdrage van € 2,50 voor koffie en thee gevraagd • Kaarten zijn te koop aan de balie van de bibliotheek, of op www.bibliotheekbollenstreek.nl.