Sander Aarts bij de Rijnlandse boekhandel

lezen n Op maandag 14 oktober kan men bij de Rijnlandse ons in de winkel komen luisteren naar Sander Aarts (1979), die 16 jaar onderdeel en teamleider was van de Special Forces. Hij vertelt over zijn ervaringen naar aanleiding van zijn boek 'Niet te breken'. Aanvang 20.00, toegang 5 euro. Reserveer een plek.

Een geharde militair helpt je met je persoonlijke ontwikkeling – sta sterker in het leven door zijn lessen, opgedaan in het heetst van de strijd

Hij had de mooiste baan, de ultieme jongensdroom: teamleider bij de Special Forces. Vechten, schieten, duiken, uit vliegtuigen springen, uit onderzeeboten ontsnappen. Een James Bond-film maar dan echt. Na een succesvolle carrière van zestien jaar vertelt Sander Aarts, de best getrainde militair van Nederland, wat hij allemaal heeft meegemaakt én wat hij daarvan heeft geleerd.

Sander is het levende bewijs dat je met de juiste mentaliteit alles kunt bereiken en in Niet te breken deelt hij de inzichten die hij heeft opgedaan onder de meest extreme omstandigheden. Zo kun je lezen over bizarre belevenissen die je normaal alleen in films ziet en krijg je tegelijkertijd waardevolle, toepasbare lessen voor het dagelijks leven. Of het nu gaat om handelen in stressvolle situaties of hoe je beter kunt reageren op angst, dit boek inspireert je om je prestaties te verbeteren, op ieder gebied.


Consumeren - consuminderen

ontmoeting n Woensdag 16 oktober zal voor de elfde keer 'Gesprek aan tafel' plaatsvinden in het Dorpscentrum van 10.00 tot ongeveer 12.00 uur.

Dit keer staat het gesprek onder begeleiding van Elske Sigmond en het thema is: consumeren-consuminderen.

Besparen

Consumeren is de motor van onze economie, en we doen het allemaal. Onbewust, maatschappelijk bewust, duurzaam of milieubewust. Of … helemaal niet. Maar in de huidige tijd kunnen we niet meer om het begrip consuminderen heen. Wat betekent dit voor jou en wat vind jij belangrijk? Heb je praktische of meer ethische argumenten? Wil jij uren, euro's en milieu-impact besparen? Of wil je graag genieten en de economie steunen? Immers het geld op de bank zetten levert momenteel door de lage rente niets op. Tijdens deze bijeenkomst willen deelnemers stil staan bij hun consumentenkeuzes: in hoeverre kunnen we wel/niet iets met 'consuminderen'.

Genoeg om met elkaar over te discussiëren.                                                

Tijdens het gesprek zal koffie en thee met wat lekkers geserveerd worden. Kom woensdag 16 oktober naar het Dorpscentrum en schuif aan bij anderen aan de gesprekstafel.

"Iedereen is welkom. Je hoeft je niet op te geven. Graag tot ziens in het Dorpscentrum!"