Concert Tango a Tres

muziek n Een trio bestaande uit Marijke van den Bergen op cello, Ilse Hoeve op fluit en altfluit en Peter van Oosten op piano en bandoneon brengt met 'Tango a Tres' een programma rond composities van Piazzolla.

Het wordt een muzikale reis in afwisselend opzwepende, energieke en melancholische sfeer met bestaande composities en eigen arrangementen. Behalve Piazzolla staan ook Gismonti, J. Gade en Galliano op het programma. Zie voor nadere informatie de website www.ampijoloe.com.

Het concert vindt plaats op zaterdagmiddag 12 oktober op in Het Huis Ampijoloe, Rhijngeesterstraatweg 191 te Oegstgeest. Inloop is van 14.30 tot 15.00 uur. Het concert is van 15.00 tot 17.00 uur onderbroken door een pauze. Van 17.00 tot 18.00 uur een nazit met een glas wijn. Kaartjes á € 15 zijn te reserveren door een e-mail naar concert@ampijoloe.com onder vermelding van het aantal kaartjes en 'Concert Tango a Tres'.


Genomineerden Wensenfonds

stemmen n Van de totaal 148 ingediende wensen door verenigingen en stichtingen uit het werkgebied van Rabobank Leiden-Katwijk, zijn er totaal 111 genomineerd, waarvan er 11 afkomstig zijn uit Oegstgeest.

Deze wensen zijn genomineerd door een speciaal samengestelde commissie, bestaande uit ledenraadsleden en collega's van de bank. Vanaf 25 oktober kunnen de klanten en leden van de Rabobank Leiden-Katwijk stemmen op hun favoriete wensen. Via www.dichterbijleidenkatwijk.nl kunnen klanten terecht om hun stem uit te brengen, dit kan tot en met 10 november.


Genomineerden in Oegstgeest: Korfbalvereniging Fiks, Cultuurfonds Oegstgeest/OMA, FC Oegstgeest, Hospice de Mare, Marente, Oegstgeester Golfclub, Scouting Sagara Satrya's, Dorpscentrum Oegstgeest, Ver. van handboogschutters Attila, Leo Kannerschool en Rijnlands Lyceum.