Wedstrijd ASC gestaakt

Voetbal n Na de eerste helft is de wedstrijd ASC - Wilhelmus gestaakt. De reden was het onwel worden van de scheidsrechter. De stand op dat moment was 0-1 voor de bezoekers. Beide teams kregen kansen, waarbij de tegenstander in de 20e minuut op voorsprong kwam. Vlak voor het verstrijken van de eerste helft had de achterstand verdubbeld kunnen zijn. Een strafschop wegens hands werd door de schutter van Wilhelmus hoog overgeschoten. Kennelijk had hij de penalty van Valencia tegen Ajax in de Champions League te veel op zijn netvlies geprojecteerd.

Roelant Oltmans Fonds

aanvragen n Het is alweer oktober en er kan weer aangevraagd worden voor een bijdrage uit het Roelant Oltmans Fonds.

Het fonds is opgericht in 1997 ter gelegenheid van het behalen van Olympisch Goud van het Nederlands Herenhockeyteam onder leiding van plaatsgenoot Roelant Oltmans. Getalenteerde sporters of sportverenigingen woonachtig of gevestigd in Oegstgeest, die graag naar de top willen maar misschien een handje geholpen moeten worden door bijdrage uit het fonds om nog beter te kunnen presteren, kunnen in aanmerking komen hiervoor. Zo'n bijdrage uit het fonds, die gebruikt moet worden voor de sport, is een stimulans om nog harder te trainen, nog gemotiveerder te worden en daardoor nog hogerop te komen.

Ben je goed in de sport die je doet? Jijzelf of je hele team? Wil je ook naar de top? Olympische Spelen? Ben je goed gemotiveerd? Kun je extra geld goed gebruiken voor beter materiaal of extra trainingen? Woon je in Oegstgeest? Ben je tussen de 8 en 18 jaar? Meld je dan aan voor een bijdrage!

Stuur voor 1 november een mail met toelichting naar Marijke Coulier, Emmalaan 44, 2341 JR Oegstgeest. E-mail: m.coulier@roelantoltmansfonds.nl