De ruim zestig voetballers vierden ook nog een gezellige 'derde helft' met elkaar in het clubhuis van ASC.
De ruim zestig voetballers vierden ook nog een gezellige 'derde helft' met elkaar in het clubhuis van ASC. Foto:

Oegstgeest is nieuwe voetbalcompetitie rijker

voetbal n Op Sportpark Overveer, thuishaven van voetbal- en cricketvereniging ASC, is op vrijdagavond 20 september de eerste competitieronde gespeeld van de nieuwe 7 x 7-voetbalcompetitie voor 35-plussers.

De startavond van deze 'wilde' (niet-KNVB) competitie werd meteen een groot succes. Onder lenteachtige omstandigheden speelden de zes teams eerst een heerlijke en – bij twee van de drie wedstrijden – spannende pot voetbal en daarna vierden de ruim zestig voetballers ook nog een gezellige 'derde helft' met elkaar in het clubhuis van ASC.

Dat deze nieuwe Oegstgeester competitie een verrijking is voor het sport- en recreatieaanbod in de regio bleek wel uit het feit dat veel deelnemers voor het eerst sinds jaren weer eens in competitieverband voetbalden. Ook gaven veel 7 x 7-voetballers aan en dat zij nog nooit eerder op 'Overveer' waren geweest.

De komende maanden spelen de teams allemaal één keer tegen elkaar, om de week op vrijdagavond. Eind november wordt de najaarscompetitie afgesloten met een feestelijke finaleavond en begin 2020 gaat het dan weer verder met de (nieuwe) voorjaarscompetitie.

Belangstelling? Mail dan voor meer informatie naar senioren@ajaxsc.nl.


Aqua Vitaal in Poelmeer

zwemmen n In het kader van Oegstgeest Ontmoet zijn alle Oegstgeestenaren op dinsdag 8 oktober welkom een keer deel te nemen aan de Aqua Vitaal-les met koffie en gebak in zwembad Poelmeer. 09.00 - 09.45 uur. Aanmelden via een mail naar poelmeer@optisport.nl