Nieuw: Tienermis bij parochie H. Augustinus

kerk n Dit schooljaar gaat parochie H. Augustinus van start met drie keer een Tienermis op zaterdagavond om 19.00 uur.

Dit is een Eucharistieviering speciaal voor tieners van 12 tot 18 jaar uit de hele parochie (Wassenaar, Katwijk, Voorschoten en Oegstgeest). De voorganger in deze viering is kapelaan Boris Plavcic en de muziek wordt verzorgd door de RK jongeren. Het doel van de viering is om de tieners bij elkaar te krijgen in een viering die hen aanspreekt en inspireert.

De tieners zitten samen op de voorste banken, maar het hele gezin en ook andere parochianen zijn welkom om te komen. Na afloop is een gezellig samenzijn. De eerste Tienermis is op zaterdag 12 oktober om 19.00 uur in de Sint Jozefkerk (Parklaan 28 , Wassenaar). De twee andere Tienermissen zijn op zaterdag 9 november 19.00 in de Joannes de Doperkerk te Katwijk en op zaterdag 8 februari 19.00 in de H. Willibrordkerk te Oegstgeest.


Kerk n Op woensdagavond 2 oktober is er een praiseavond in de Rehobothkerk, Lijtweg 1 Oegstgeest. Vanaf 19.45 uur is er ontvangst met koffie. Iedereen is van harte welkom.


Verhalen vertellen in het Dorpscentrum

ontmoeting n Op zondag 6 oktober is er vanaf 15.00 uur een interactieve bijeenkomst rond Verhalen in het Dorpscentrum.

Deze vindt plaats in het kader van Oegstgeest Ontmoet. De aanwezigen kunnen luisteren naar verhalen van Kees van Malen, hij woont in Poelgeest en heeft onder andere oude Oegstgeester verhalen te vertellen.
Ook komt Oegstgeester kunstenares Anne Wil Broek, en heeft iedereen de gelegenheid zijn eigen verhaal te schilderen.